5 mikrokuitusuodatinta ARO900 suihkuun

20,00  (sis. ALV 24%)

Nauti puhtaammasta suihkukokemuksesta ARO900 suodattimella. Alkuperäinen ohut suodatin. Suodatin kromiseen suihkuun. Suodatin on pinnoitettu ja on tehokkaampi kuin 22mm suodatin. Suihkun vedensuodatin ARO900 suihkuun on sinulle, joka haluat helpottaa elämääsi. Sopii ARO900 suihkupään lisäksi  AS-9000RB ja AS-9000 malliin.

Kuvaus

ARO900 suihkupää malliin mikrokuitusuodattimia 5 kpl.Suihkusuodatin on pinnoitettu mikrokuitusuodatin suodattaa kalkkia, rautaa, kuparia ja muita kiintoaineita. Helpottaa elämääsi, koska siivoamisen vaiva vähenee merkittävästi kylpyhuoneessa. Suihku ARO900 suodatin sopii myös ARO900WH malliin.

Kylpyhuoneen lattiat ja lasipinnat pysyy pidempään puhtaana kalkista, raudasta ja ruosteesta. Mistä tiedän onko suodatin mennyt tukkoon? Kun suodatin menee tukkoon suihku voi muuttua pistäväksi, suihku voi roiskia sinne tänne tai vedenvirtaus heikkenee. Nämä ovat merkkejä tukkeutuneesta suodattimesta.

Vesijohtovesissä voi olla paljon epäpuhtauksia. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. putkien ikä, materiaalit, vesijohtoveden laatu ja sen sisältämät mineraalit ja metallit. Mm. kalkki, rauta, kupari ja ruoste kulkeutuu helposti vesijohtovedestä iholle sekä kylpyhuoneeseen aiheuttaen ihon kuivumista ja kylpyhuoneen kaakelien värjäytymistä. Nyt voit heittää hyvästit kalkkisille kaakeleille, suihkulaseille. Suodattimen suositeltu käyttöikä noin 6kk. Käyttöikä voi vaihdella alueittain ja perheen suuruuden mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “5 mikrokuitusuodatinta ARO900 suihkuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *