Kattosuihkun Arofix-01 aromageelipatruuna – omena 1 kpl

22,00  (sis. ALV 24%)

Makea, kirpeä ja raikas vihreän omenan tuoksu tekee suihkukokemuksestasi uskomattoman ihanan. Tämä on vahvimpia ja suosituimpia tuoksujamme, joka jää iholle viipyilemään. Virkistävä ja rohkaiseva tuoksu täynnä hedelmäistä ja makeaa aromia. Vihreän omenan tuoksu valtaa mahtavasti koko kylpyhuoneen suihkun aikana.  Hieno aromi antaa uutta energiaa päivään tai iltaan.

Kuvaus

Sopii malleihin Arofix-01 ja Arofix-02. Huom. EI Arofix Grand malliin.

Aromapatruuna vihreä omena 1 kpl Aroma Sense suihkuun.

Miten aromageeli toimii suihkussa?

Aromapatruuna vapauttaa suihkun läpi kulkevaan veteen aromeita, joka tuo tuoksua suihkuveteen. C-vitamiini ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi tehden siitä pehmeän ja raikkaan tuoksuisen. Suihku auttaa ihon kuivuuteen, hilseilyyn, atopiaan tai psoriasikseen. Filtterillä varustetut Aroma Sense -suihkupäät suodattavat vedestä myös haitallisia mineraaleja ja metalleja, kuten alumiinia, kuparia, fluorideja ja kalkkia. Aroma  Sense -aromapatruunalla aromatisoitua suihkuvettä voi myös juoda, sillä siinä ei ole ollenkaan haitallisia ainesosia.

  • Vedenkulutuksesta riippuen patruuna kestää noin 3-4kk.
  • Patruuna riittää n. 10 000 L suodattamiseksi.
  • Poistaa kloorin kuivattavan vaikutuksen.
  • Auttaa ihon kuivuuteen.
  • Aromaterapiaa.
  • Aromit sisältävät aromin lisäksi E-aineita, joten vettä voi myös juoda. (arabikumi, pektiini, C-vitamiini, tislattu vesi)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kattosuihkun Arofix-01 aromageelipatruuna – omena 1 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *