WACF suihkusuodatin, aktiivihiilisuodatin ARO800 suihkuun

21,00  (sis. ALV 24%)

Nauti puhtaammasta suihkukokemuksesta WACF aktiivihiilisuodattimella. Korvaa antibakteeriset kuulat ARO800 ja as-9000 suihkussa. 

Aktiivihiilisuodatin vähentää käyttövedestä tunkkaisia ja maamaisia hajuja. Lisäksi suodatin vähentää raskametalleja ja kemiallisia jäämiä.

Puhtaampi vesi, parempi iho.

Kuvaus

WACF suihkusuodatin, aktiivihiilisuodatin ARO800 suihkuun, sopii myös AS-9000, AS-9000RB ja PR-SJW (Super Jet Wide) malleihin.

Suihkun ACF, aktiivihiilisuodatin on sinulle, joka haluat tehostaa suihkun suodatustehokkuutta entisestään. Korvaa ARO800 ja AS-9000 suihkun antibakteeriset kuulat ja pinnoitetun mikrokuitu suodattimen tai PR-SJW (Super Jet Wide) suihkun paksun suodattimen. Aktiivihiilisuodatin suodattaa myös tuoksut, joten emme suosittele tätä Aromien kanssa.

Suihkusuodatin suodattaa kalkkia, rautaa, kuparia ja muita kiintoaineita. Helpottaa elämääsi, koska siivoamisen vaiva vähenee merkittävästi kylpyhuoneessa. Suodattaa myös klooria, kemiallisia jäämiä sekä poistaa tuoksuja.

Kylpyhuoneen lattiat ja lasipinnat pysyy pidempään  puhtaana kalkista, raudasta ja ruosteesta. Suodattimen suositeltu vaihtoväli 4-6 kk välein. Mistä tiedän onko suodatin mennyt tukkoon? Kun suodatin menee tukkoon suihku voi muuttua pistäväksi, suihku voi roiskia sinne tänne tai vedenvirtaus heikkenee. Nämä ovat merkkejä tukkeutuneesta suodattimesta.

Vesijohtovesissä voi olla paljon epäpuhtauksia. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. putkien ikä, materiaalit, vesijohtoveden laatu ja sen sisältämät mineraalit ja metallit. Mm. kalkki, rauta, kupari ja ruoste kulkeutuu helposti vesijohtovedestä iholle sekä kylpyhuoneeseen aiheuttaen ihon kuivumista ja kylpyhuoneen kaakelien värjäytymistä. Asenna vain vedensuodatin Aroma Sense AS-9000-suihkupään tai ARO800 suihkun antibakteerikuulien tilalle ja nauti puhtaista suihkuista.

Suodattimen suositeltu käyttöikä noin 4-6 kk. Käyttöikä voi vaihdella alueittain ja perheen suuruuden mukaan. Suodatinta voit käyttää myös SJW suihkussa.

  • hajut
  • mikromuoveja
  • raskasmetallit
  • kloorin
  • torjunta-aineita
  • liuottimia
  • rikkivetyä
  • radonia
  • muita orgaanisia yhdisteitä.

Korvaa as-9000 ja ARO800 suihkun antibakteeriset kuulat ja pinnoitetun mikrokuitu suodattimen tai PR-SJW (Super Jet Wide) suihkun paksun suodattimen.

Valmistaja : Water Lab

Lisätiedot

Paino 0,1 g (gramma)
Mitat 5 × 5 × 2,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WACF suihkusuodatin, aktiivihiilisuodatin ARO800 suihkuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *