WACF suihkusuodatin, aktiivihiilisuodatin ARO900 suihkuun

21,00  (sis. ALV 24%)

Nauti puhtaammasta suihkukokemuksesta WACF aktiivihiilisuodattimella. Korvaa antibakteeriset kuulat ARO900 suihkussa.

Aktiivihiilisuodatin vähentää käyttövedestä tunkkaisia ja maamaisia hajuja. Lisäksi suodatin vähentää raskametalleja ja kemiallisia jäämiä.

Puhtaampi vesi, parempi iho. Terve, kauniinmpi iho.

Kuvaus

WACF suihkusuodatin, aktiivihiilisuodatin ARO900 suihkuun. Sopii malleihin ARO900, ARO900WH, LAB900

Puhtaampi vesi, parempi iho. Terve, kauniinmpi iho. Suihkun ACF, aktiivihiilisuodatin on sinulle, joka haluat tehostaa suihkun suodatustehokkuutta entisestään. Korvaa ARO900 suihkun antibakteeriset kuulat ja pinnoitetun mikrokuitusuodattimen. Aktiivihiilisuodatin suodattaa myös tuoksut, joten emme suosittele tätä Aromien kanssa.

Suihkusuodatin suodattaa kalkkia, rautaa, kuparia ja muita kiintoaineita. Helpottaa elämääsi, koska siivoamisen vaiva vähenee merkittävästi kylpyhuoneessa. Suodattaa myös klooria, kemiallisia jäämiä sekä poistaa tuoksuja.

Kylpyhuoneen lattiat ja lasipinnat pysyy pidempään  puhtaana kalkista, raudasta ja ruosteesta. Suodattimen suositeltu vaihtoväli 4-6kk välein. Mistä tiedän onko suodatin mennyt tukkoon? Kun suodatin menee tukkoon suihku voi muuttua pistäväksi, suihku voi roiskia sinne tänne tai vedenvirtaus heikkenee. Nämä ovat merkkejä tukkeutuneesta suodattimesta.

Vesijohtovesissä voi olla paljon epäpuhtauksia. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. putkien ikä, materiaalit, vesijohtoveden laatu ja sen sisältämät mineraalit ja metallit. Mm. kalkki, rauta, kupari ja ruoste kulkeutuu helposti vesijohtovedestä iholle sekä kylpyhuoneeseen aiheuttaen ihon kuivumista ja kylpyhuoneen kaakelien värjäytymistä. Nyt voit heittää hyvästit kalkkisille kaakeleille, suihkulaseille ja kuivalle iholle. Asenna vain vedensuodatin ARO900 suihkun antibakteerikuulien tilalle ja nauti puhtaista suihkuista.

Suodattimen suositeltu käyttöikä noin 4-6kk. Käyttöikä voi vaihdella alueittain ja perheen suuruuden mukaan.

WACF suihkusuodatiu, aktiivihiilisuodatin ARO900 suihkuun, sopii myös LAB900 ja ARO900WH malleihin.

  • hajut
  • mikromuoveja
  • raskasmetallit
  • kloorin
  • torjunta-aineita
  • liuottimia
  • rikkivetyä
  • radonia
  • muita orgaanisia yhdisteitä.

Halutessasi tehokkaamman suodatuksen tarjolla myös aktiivihiilisuodatin. Aktiivihiilisuodattin poistaa myös tuoksut. Älä käytä sitä aromien kanssa.

Valmistaja : Water Lab

Lisätiedot

Paino 0,1 g (gramma)
Mitat 5 × 5 × 2,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WACF suihkusuodatin, aktiivihiilisuodatin ARO900 suihkuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *